Снимка pexels.comБелгийка беше спасена, след като беше хваната в капана на

...
Снимка pexels.comБелгийка беше спасена, след като беше хваната в капана на
Коментари Харесай

Белгийка оцеля заклещена 6 дни в катастрофиралата си кола при +41,7 С

Снимка pexels.com

Белгийка беше избавена, откакто беше хваната в клопката на авариралата си кола в продължение на 6 горещи дни, съобщават Би Би Си и БГНЕС. Жената споделя за своето тестване, започвайки с думите „ Мисля, че съм огромна късметлийка ”.

``
реклама

45-годишната Корин Бастид изчезнала покрай Лиеж на 23 юли, два дни преди температурите да доближат 41,7 ° C. Колата й се преобърнала в канавка в далечен регион, наранявайки гръбнака й и тя не съумява да излезе.

Макар и мощно обезводнена, тя остава в схващане и оцелява, пиейки дъждовна вода. Жената е открита, откакто фамилията й сигнализира полицията, подавайки сигнал за изчезнало лице.

От болничното си легло Корин споделя, че е считала, че никой няма да я откри в „ ужасяващата горещина ”.

„ Първата нощ мобилният ми телефон не спря да звъни. Опитах се да му отговоря, само че не можах, тъй като ръката ми беше ранена ”, споделя тя.

Жената си спомня по какъв начин е губела схващане всякога, когато се е опитвала да се движи, с цел да се измъкне от колата. В последна сметка, след доста старания, съумяла да отвори една от вратите с крайник.

„ Най-трудното беше да лежа върху частите стъкло. Опитах се да се подвигна, само че останах с усещането, че гърбът ми се раздира. Също по този начин използвах влажен клон, с цел да основа чувството за влага в устата си. Но не усещах апетит ", добави тя.

Корин Бастид приказва с изключителна признателност за дамата, която я е избавила.

„ Тя ми сподели, че ме е търсила на всички места. Тя остана с мен от самото начало и мисля, че тя е моят ангел-пазител ”.

Въпреки ужасяващото си тестване, госпожа Бастид съобщи, че се усеща щастлива, че е жива. През цялото време тя не изгубила вяра, мислейки за децата си.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР